- Elvis Today Tomorrow And Forever - www.elvisnederland.com -Elvis Presley Fanclubs

Naast de snelle informatiestroom van het internet blijft het leuk om lid te zijn van een tastbaar Elvis fanclub magazine. Er is gebleken dat niet alle Elvis fans even gemakkelijk de weg weten te vinden naar de diverse Nederlandse en Belgische Elvis Presley fanclubbladen. Hieronder vindt u een overzicht van een 4-tal Elvis magazines.

-It's Elvis Time (IET)
-ElvisMatters (EM)
-Elvis For Everyone (EFE)
-Almost In Elvis (AiE)It's Elvis Time (IET)De Nederlandse Elvis Presley Fanclub welke opgericht is op 8 januari 1962 is al ruim 40 jaar actief en er zijn inmiddels al 236 afleveringen van hun uitgave IET verschenen. Het blad verschijnt vier maal per jaar en is 245 x 170 mm met een omslag in kleur. Elke uitgave telt minimaal 32 pagina's en bevat vele exclusieve foto's en goede informatie over onder andere zijn vele tournees en films. Interviews met ex - medewerkers van Elvis, rubrieken als For CD / LP en Video Fans Only, All About Elvis, Elvis Live en Elvis in de 50er, 60er en 70er jaren geven de doorgewinterde en nieuwe fans een schat aan informatie.

It's Elvis Time Lidmaatschap Nederland: 20.00 EUR per jaar

It's Elvis Time Lidmaatschap België 23.00 EUR per jaar

It's Elvis Time
Postbus 27015
3003 LA Rotterdam
Nederland
gironummer 4207201
ten name van It's Elvis Time o.v.v. nieuw lidElvisMatters (EM)

ElvisMatters is een erg leuke fanclub die opereert in zowel Belgie als Nederland en die er puur en alleen voor de leden is, zonder enige vorm van winstbejag.

Enkele hoogtepunten in nog geen twee jaar tijd zijn de twee grandioze en compleet uitverkochte concerten van de eerste en enige reünie van de voltallige TCB-band en natuurlijk niet te vergeten de “Elvis Classics” shows met een 75- koppig (rock)orkest met als dirigent Joe Guercio (dirigent tijdens de vele concerten van Elvis).

En natuurlijk is er het glossy fanclubblad, met alle info en achtergrond verhalen die je nodig hebt om als Elvis fan op de hoogte te blijven!

Lidmaatschap Belgie en Nederland
15 euro (één jaar)
27 euro (twee jaar)
25 euro (één Jaar erelid)
47 euro (twee jaar erelid)

Lidmaatschap in de rest van Europa
20 euro (één jaar)
35 euro (twee jaar)
30 euro (1 jaar erelid)
55 euro ( jaar erelid)

ElvisMatters (Belgische Afdeling):
Postclarenweg 140
2400 Mol
België

e-mail: info@elvismatters.be
Telefoon Peter Verbruggen: (0032)(0)14/31.44.40.

ElvisMatters (Nederlandse Afdeling)
Lunet 14
5509 NN Veldhoven
Nederland

e-mail: michel2@elvismatters.nl
Telefoon Michel van Erp (medewerker ElvisMatters Nederlandse afdeling)
040-844 19 21Elvis For Everyone (EFE)Elvis For Everyone (afgekort EFE) is opgericht in 1994 en is een organisatie van en voor Elvis fans. Vandaag de dag telt het EFE ledenbestand vele honderden leden in binnen- en buitenland, en dit aantal groeit nog steeds!

Elvis For Everyone geeft haar leden informatie via het EFE magazine dat vier keer per jaar verschijnt. Daarnaast organiseert Elvis For Everyone meetings en andere evenementen, busreizen, en reizen naar Memphis, Tennessee. Verder heeft de fanclub verschillende fanclub cd's geproduceerd. Kortom genoeg te beleven als je lid bent van Elvis For Everyone!

Elvis For Everyone houdt zich bezig met alles dat met Elvis Presley te maken heeft. De redactie heeft correspondenten en contacten over de gehele wereld en zorgt ervoor dat alles wat voor Elvis fans van waarde is, uitgebreid in het magazine wordt behandeld.

Vaste rubrieken informeren uitgebreid over nieuw uitgebrachte (import) cd's, vinyl, boeken, DVD's, en noem maar op. Verder uiteraard veel (rare en zeldzame) foto's, specials, interviews, verzamelrubrieken, informatieve verhalen, een rubriek voor leden, de mogelijkheid van gratis adverteren, en "last but not least" een uitgebreide nieuwssectie: "Presley Boulevard". Het magazine verschijnt vier keer per jaar, is rond de 36 pagina's dik en is professioneel gedrukt in een bijzonder formaat (36x36cm).

Lidmaatschap:

Elvis For Everyone is er voornamelijk op gericht om een zo breed mogelijk publiek tegemoet te komen. Ze proberen een gezellige en informatieve fanclub te zijn waar alle abonnees inspraak hebben. Spreekt dit concept je aan, word dan lid van deze frisse, actieve en jonge fanclub.

Waarom lid worden? ***4x Per jaar een kwaliteitsmagazine ***Ieder jaar een gratis "Members Only" Elvis cd ***Objectieve en uitgebreide previews en reviews over bijvoorbeeld cd's en boeken ***Informatie over meetings en andere evenementen ***De grootste Elvis shop van Nederland ***Altijd en overal up-to-date! ***Exclusieve artikelen ***En een organisatie door en voor fans!

"Get All Shook Up!"

Lidmaatschap Nederland: 15,00 EUR per jaar (4 magazines + cd) Lidmaatschap Europa: 20,00 EUR per jaar (4 magazines + cd)

Ook kun je geheel vrijblijvend een proefmagazine van de laatstverschenen EFE aanvragen. Je moet dan wel 4x 0,39 EUR aan postzegels bijsluiten.

Elvis For Everyone
Postbus 2104
7900 BC Hoogeveen
Nederland

Betalingen:
Bankrekening: 32.90.86.111
t.n.v. Shoppin’ Around,
Postbus 2104, 7900 BC Hoogeveen

Girorekening: 7110946
t.n.v. C.S.H. Zantingh,
5652 JR Eindhoven

elvisforeveryone@zonnet.nlAlmost in ElvisDe makers van 'Almost In Elvis' magazine hebben een erg grote drang om zich te onderscheiden van andere fanclubbladen en slagen hier volgens ons in. Het blad is anders dan anders. Elke uitgave heeft een thema waaraan men ook de lay-out op aanpast.

Het moet gezegd, bij het eerste blad fronsten we onze wenkbrauwen en vroegen ons af wat de gemiddelde fan van dit pittig geschreven magazine zouden vinden. Nu kunnen wij u zeggen dat we meer dan fan zijn van het AiE magazine.

Elk magazine werkt verhelderend en roept tegelijkertijd ook weer vragen op. 'Almost In Elvis' is een blad voor de Elvis fan met lef!

Bezoek de vernieuwde website van AiE: www.almostinelvis.nl
Meer Almost in Elvis info: redactie@almostinelvis.nl

Almost in Elvis
Van Heutszstraat 26
3531 RS Utrecht
www.almostinelvis.nl

Ruim 35 jaar na zijn overlijden blijkt Elvis populairder dan ooit, bijna dagelijks zorgt Elvis Presley nog voor nieuws. Voor het laatste Elvis nieuws in het Nederlands ben je hier op het goede adres. www.elvisnederland.com

Voor meer informatie kunt u mailen naar Remo Schorel en medewerkers, webmaster@elvisnederland.com© Elvis Today Tomorrow And Forever - www.elvisnederland.com (1999 - 2012)
website beheerder: Remo Schorel - webmaster@elvisnederland.com